Mercator Garden

Het project Mercator Garden is gelegen aan de hoek van de Antwerpsesteenweg 315-317 en de Helihavenlaan te 1000 Brussel.

De ligging is heel centraal, vlak naast het nieuwe Zennepark van het BIM en in de buurt van het Noordstation en de Tour & Taxis site.

Mercator Garden is een ontwikkeling bestaande uit drie gebouwen met in totaal 86 appartementen, 2 lokalen voor vrije beroepen, een gemeenschappelijke ruimte en een commercieel gelijkvloers. De appartementen op de begane grond hebben een terras of een eigen tuin. Meerdere appartementen op de andere verdiepingen hebben een balkon.Er worden verschillende gebouwen opgetrokken.

Een eerste fase betreft de renovatie en verbouwing van het oude industriële gebouw langs de Antwerpsesteenweg om er in totaal 21 appartementen en een commerciële gelijkvloers te huisvesten (blok C). Voorziene opleveringsdatum = maart 2019.

Vervolgens wordt de sloop en de heropbouw van het gebouw langs de Helihavenlaan aangepakt waarbij 60 appartementen en 2 ruimten voor vrije beroepen gebouwd worden(blok A). Tegelijkertijd wordt op het middenplein een gebouw opgetrokken met 5 nieuwe appartementen en een gemeenschappelijke ruimte (blok B). Voorziene opleveringsdatum : herfst 2020.

Er zijn twee ondergrondse verdiepingen voorzien met in totaal 91 parkeerplaatsen, privékelders, lokalen voor vuilnisbakken, fietsen, kinderwagens en technische en gemeenschappelijke ruimten.

Verkoop

Mercator Garden·Helihavenlaan·1000 Brussel

© 2021 - Alle rechten voorbehouden